Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Strandarrangementen Bergen aan Zee

Zeskamp on the beach Bergen aan Zee

Stel nu uw eigen Zeskamp op het strand samen! Actief Events geeft u een ruime keuze uit verschillende bijzondere strandactiviteiten. Het is geheel aan u om te bepalen hoe de dag ingevuld gaat worden. Wilt u er een actieve dag van maken of kiest u meer voor ontspanning? 
Vanaf 20 personen
3 uur
Favoriet

Crazy 88 on the Beach Bergen aan Zee

Actief Events biedt het meest hilarische strand-uitje van Nederland aan: Crazy 88 On the Beach! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Ranking the Sun Beachparty Bergen aan Zee

Een fantastische spelshow in Bergen aan Zee beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij diverse geheimen op tafel komen! Eindelijk! Speel dit spel nu met de zon en de zee op de achtergrond. Dit is bij uitstek het meest ideale uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen! Beleef het unieke ‘Ranking the Sun’ van Actief Events in het Kustgebied van Nederland. 
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

I Love Holland Beach Dinner Bergen aan Zee

Tegen de achtergrond van de ondergaande zon spelen we aan het strand een ludieke Quiz onder leiding van Actief Events sympathieke Quizmaster. Cocktailtje erbij, een heerlijk diner en een aantal spetterende geluidsfragmenten en veel ludieke vragen over bekende Nederlandse artiesten! Beleef het 'I Love Holland Beach Dinner' van Actief Events.
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet

GPS Steptocht Bergen aan Zee

Kent u die regel? Komt uit een héél oud liedje, gezongen door Wim Sonneveld. Hij zong dat ergens aan het einde van de jaren 60 van de vorige eeuw. Misschien niet helemaal van deze tijd, maar wij van Actief Events kunnen de man nog steeds begrijpen!
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet

GPS Duintocht Bergen aan Zee

Kijk, dat vinden wij van Actief Events pas leuk …! Wij nemen u mee naar het fameuze Noord-Hollands Duingebied en laten u kennis maken met dit prachtige ongerepte natuurgebied van Bergen aan Zee. Heerlijk dwalen door bos en duin, over smalle klinkerweggetjes en zanderige duinpaden in.
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet

Beach Party in Bergen aan Zee

Twee gastvrouwen van Actief Events, dressed to kill in beach-outfit, wachten jullie op voor een unieke Beach Party op het strand van Bergen aan Zee! Wat? Een strand in Bergen? Jazeker, we verplaatsen de zon en de zee naar een gezellige locatie aan het strand van Bergen aan Zee, waar de hangmatten klaar staan en de salsa de hele tijd kan worden geoefend!Lekker loungen met relaxte beach muziek op de achtergrond… Lekker een vleesje op de barbecue… Tropisch cocktailtje erbij… Mmm! Maar ook: salsa workshop, swingen op onvervalste dance classics die de professionele DJ door de speakers laat knallen en genieten van een mediterraan tapas buffet. Laat u verwennen tijdens deze Beach Party! Geheel ontspannen even uitbuiken in je hangmat. De palmbomen en de meisjes in bikini zijn nog niet zo gek! De salsaband is weer begonnen met een heerlijk tropisch deuntje en langzaam glijden je gedachten af naar een hagelwit strand op een onbewoond eiland ergens in de stille oceaan, waar de schildpadjes gewoon het strand op kruipen en... Nou ja, veel plezier!Inclusief:- Ontvangst met cocktail- DJ (Salsa, Beachhouse en Dance Classics)- Luxe tapas hapjes- Loungebanken- Hangmatten- Salsaworkshop- Salsaband- 2 gastvrouwen- Toplocatie- Fotograaf- Partymanager- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip! De prijs is afhankelijk van het aantal gasten, de locatie en uw keuze voor een buffet of diner. Bel met onze medewerkers voor een offerte op maat!Party Tip:Niet telkens uw knip te hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Beach-Party? Voor € 7,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!Reservering voor kleinere groepen:Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 50 personen
4 uur
Favoriet

Wie Is De Rat on the Beach Bergen aan Zee

U kent vast wel het populaire tv-programma waarin een aantal bekende BN-ers gezamenlijk naar het buitenland reist en daar de strijd met elkaar aangaan, waarbij één deelnemer echter 'De Rat' is en voor moet zorgen dat het spel van anderen gesaboteerd wordt.
Vanaf 20 personen
3.5 uur
Favoriet

Sex on the Beach met Cocktails en BBQ in Bergen aan Zee

Actief Events laat u in deze Cocktail Workshop in het Kustgebied ruiken aan de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker.
Vanaf 30 personen
4 uur
Favoriet

GPS Fietspuzzeltocht Bergen aan Zee

U bent van plan om met uw gezelschap een heerlijke dag in Bergen aan Zee door te brengen, maar u houdt niet zo van het traditionele…u weet wel, beetje zand liggen, vliegeren, terrasje, patatje… Nee, u wilt actief bezig zijn, een beetje sportief zelfs en tegelijkertijd iets van het mooie kustgebied ontdekken.
Vanaf 15 personen
3 uur
Favoriet

Wie is de rat Dinerspel in Bergen aan Zee

Actief Events organiseert in Bergen aan Zee voor elk strijdend gezelschap het spannende en ludieke spel Wie is de Rat.  Daarbij gaat het er om zoveel mogelijk geld te verdienen voor het eigen team. Dit wordt alleen heel moeilijk gemaakt door een verrader in uw midden, een echte financiële Rat die zijn eigen zakken probeert te spekken! Om de spanning en sensatie tijdens dit unieke spel af te wisselen met culinaire ontspanning serveren we tussendoor een overheerlijk 3-gangen menu of BBQ buffet!
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet

Wie is de Rat Arrangement Bergen aan Zee

Een aantal avontuurlijke opdrachten opknappen met het risico dat een lid van uw team de boel probeert te saboteren? U kent natuurlijk het spel van TV maar bij Actief Events kunt u dit leuke spel nu ook spelen tegen het decor van zon, zee en strand.
Vanaf 20 personen
6 uur
Favoriet

BeachSoccer Toernooi – Strandvoetbal Bergen aan Zee

Beachsoccer van Actief Events is strandvoetbal voor echte mannen en vrouwen! Zó zwaar maar zó leuk en zó verslavend dat voetballer Robinho een strand achter zijn huis heeft laten aanleggen zodat hij kan beachsocceren wanneer hij maar wil! (echt waar!)
Vanaf 20 personen
3 uur
Favoriet

Moorddiner in Bergen aan Zee

Speel het moorddiner van Actief Events aan de kust van Bergen. Maak kennis met rechercheur Woudstra, een politieman in hart en nieren en net opgeklommen tot inspecteur. Dit is zijn eerste grote klus! Aan hem de zware taak om deze moord op te lossen. 
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet

BeachVolleybal Toernooi Bergen aan Zee

Het hele jaar door een zomervakantiegevoel met Actief Events! Heerlijk met zijn allen beachvolleyballen op het strand, maar dan wel onder professionele begeleiding! We nemen u mee naar het Nederlandse strand om u alle kneepjes van het beachvolleybal bij te brengen en uiteraard een paar flinke potjes tegen elkaar te spelen.
Vanaf 20 personen
3 uur
Favoriet

Videoclip Opnemen Bergen aan Zee

Wat nou talentenjachten? Of programma’s op tv waar je je zelf voor schut zet, omdat het net op dat moment even niet zo gaat zoals jij dat wilt. Actief Events vindt dat helemaal niet nodig: IEDEREEN HEEFT TALENT! En jij kunt dat, samen met Actief Events bewijzen!
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet

Cocktail Workshop in Bergen aan Zee

Actief Events laat u in deze Cocktail Workshop On the Beach ruiken aan de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

I Love Holland Lunch in Bergen aan Zee

Het populaire programma op tv kunt u ook zelf spelen! Bij Actief Events, aan het kustgebied van Bergen aan Zee, hebben wij het feestelijke decor al klaar staan. Meerdere teams spelen om de felbegeerde hoofdprijs en beantwoorden de leukste vragen over BN-ers en het gedrag van de doorsnee artiest die het te hoog in zijn of haar bol heeft. Afgewisseld met hits, muziekfragmenten en de spontane ingevingen van onze quizmasters!
Vanaf 15 personen
3.5 uur
Favoriet

Stand Up Paddle Surfen – Golfsurfen

Stand Up Paddle Surfen, ook wel suppen, is een vorm van golfsurfen op een golfsurfplank en een peddel. Actief Events professionele surfinstructeurs leren u de basisvaardigheden van deze speciale sport, waarna u zelf de golven mag trotseren. In tegenstelling tot gewoon golfsurfen, waar liggend of knielend met de armen gepeddeld wordt, wordt bij een stand up paddle board gebruikgemaakt van een peddel. Deze peddel is zo'n 180 cm tot 200 cm lang. De surfer staat daarbij op de surfplank. De peddel kan gemaakt zijn van hout, van kunststof of van aluminium en is drijvend. De surfplank die gebruikt wordt is langer dan 3 meter en heeft een volume van minstens 80 liter, om er voor te zorgen dat de golfsurfer stabiel genoeg op de plank kan staan zonder van de plank af te vallen. Standup paddle surfing kan gedaan worden in zowel grote golven, kleine golfjes als op binnenwater. Inclusief: - 2 uur durende surfclinic - Professionele surfboards en paddles - Wetsuits en livegear Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Beachvolleybal, Lunch & Beach Crazy 88 Bergen aan Zee

We beginnen natuurlijk eerst met een uitleg van de regels en de technieken, gevolgd door een warming up. Maar daarna gaan we echt aan de bak! Breng het geleerde in de praktijk en smash de bal over het net, maak een mooie duik naar een lage bal (zand doet geen zeer!!) en leef je uit!
Vanaf 15 personen
6 uur
Favoriet