Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Vrijgezellenfeest in Alkmaar

Uw vrijgezellenfeest in Alkmaar laat u gewoon tot in de puntjes organiseren door Actief Events. Bij ons kan alles. Verkleed over straat gaan en lekker gek doen, daar hoort natuurlijk in combinatie ook een zeer origineel uitje bij! Wat dacht u van de Crazy 88, de Kroegenspeurtocht of Karaoke Party? Wij van Actief Events staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Alkmaar. We stellen uw ultieme vrijgezellenfeest in Alkmaar geheel op basis van uw specifieke wensen samen!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Cocktail Workshop in Alkmaar

Actief Events laat u in de Cocktail Workshop in Alkmaar ruiken aan de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

Sherlock Holmes City Game in Alkmaar

Actief Events komt nu met een spectaculaire virtuele game in het centrum van Alkmaar. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen. Achterhalen jullie de dader en het moordwapen? Dan slepen jullie de hoofdprijs in de wacht!
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

The Hangover in Alkmaar

Actief Events heeft een waanzinnig vrijgezellenuitje: The Hangover: een virtuele game in het centrum van Alkmaar. Hilariteit, actie en ontspanning.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

The Wedding Planner in Alkmaar

Actief Events heeft in Alkmaar het meest bijzondere vrijgezellenuitje: The Wedding Planner. Morgen is de huwelijksdag en er is nog vrijwel niets geregeld!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

Ranking The Stars in Alkmaar

Een leuke spelshow in Alkmaar beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij alle geheimen op tafel komen.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet