Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Teamuitje in Haarlem

Bij Actief Events vindt u het leukste teamuitje in Haarlem. Geen oubollige arrangementen, maar leuke, spannende en hilarische spelprogramma’s, strand events en workshops. Had u een activiteit in gedachten en staat deze niet op de website? Geen zorgen! Want wij kunnen alle uitjes met elkaar combineren geheel naar gelang uw voorkeur. Bekijk snel onze website en reserveer uw teamuitje in Haarlem!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

The Hangover in Haarlem

Actief Events heeft een uniek vrijgezellenuitje: The Hangover in Haarlem. Jullie gaan een virtuele game spelen in de stad. Hilariteit, actie en ontspanning!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

Speurtocht Dinner in Haarlem

Actief Events biedt een speurtocht én dinner tegelijk aan, in het Speurtocht Dinner in Haarlem. We starten met een heerlijk voorgerecht in een sfeervol restaurant.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet

I Love Holland Diner in Haarlem

De binnenstad van Haarlem is het decor voor een uniek I Love Holland Diner van Actief Events, dat naar voorbeeld van de gelijknamige tv-show wordt gespeeld.
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet

Wie Is De Rat Arrangement in Haarlem

U kent vast wel het populaire tv-spel Wie is de Mol? U begrijpt dat Actief Events' Wie is de Rat arrangement in Haarlem geënt is op dit avontuurlijke spel.
Vanaf 12 personen
5.5 uur
Favoriet

The Wedding Planner in Haarlem

Actief Events heeft in Haarlem het meest bijzondere vrijgezellenuitje: The Wedding Planner! Het is de dag voor het huwelijk en er is nog vrijwel niets geregeld!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet