Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Teambuilding in Noord-Holland

Bent u dit jaar de organisator voor een dagje teambuilding in Noord-Holland? Actief Events helpt u graag bij het kiezen van uw ideale uitje. Voor uw teambuildingsactiviteit bieden wij namelijk tal van mogelijkheden. Tijdens het geweldige Crazy 88 of Wie is de Rat leert u op een leuke wijze uw collega’s kennen! Liever erop uit door het centrum van een gezellige stad? Doe dit dan bij voorkeur tijdens een avontuurlijke gps speurtocht of kroegentocht. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk ons enorme aanbod teambuilding arrangementen in Noord-Holland!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Amsterdam Express spel

Net als bij tv-programma Peking Express ga je in Actief Events' uitje - spel - speurtocht Amsterdam Express in de stad het gevecht aan met andere koppels.
Vanaf 20 personen
4 uur
Favoriet

Crazy 88 On the Beach met Actief Events

Actief Events biedt het meest hilarische strand-uitje van Nederland aan: Crazy 88 On the Beach! Dit waanzinnige opdrachtenspel is gebaseerd op het spraakmakende BNN televisieprogramma Crazy 88. 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Crazy 88 in Alkmaar

Actief Events heeft het meest hilarische uitje van Nederland: Crazy 88 in Alkmaar; een bizar opdrachtenspel, gebaseerd op het gelijknamige BNN-programma.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Wie Is De Rat Arrangement op het Strand

U kent vast wel het populaire tv-programma waarin een aantal bekende BN-ers gezamenlijk naar het buitenland reist en daar de strijd met elkaar aangaan, waarbij één deelnemer echter 'De Rat' is en voor moet zorgen dat het spel van anderen gesaboteerd wordt. Actief Events neemt u niet mee naar het buitenland, dat is helaas niet mogelijk. Er zal er in Actief Events versie van het ´Wie is de Rat´ arrangement in het Kustgebied niet slechts 1 rat meespelen, maar één in iedere team! Haha, en deze rat zal het u extra lastig gaan maken door de boel te gaan saboteren ten faveure van de andere teams, reken daar maar op! Hij of zij weet namelijk alles en u? U weet helemaal niets…! Iedere team krijgt een aantal zeer gevarieerde opdrachten, die stuk voor stuk voor spektakel zorgen. Voer ze goed uit en win het spel! Werk goed samen, maak duidelijke afspraken, maak gebruik van elkaars capaciteiten en talent en vertrouw elkaar…hoewel…één lid van uw team is dus duidelijk NIET te vertrouwen, maar wie is dat ene lid? Kom daar maar es achter! Hoe sterk is uw mensenkennis en hoe goed kent u uw teamgenoten…? Wie is de Rat?? Inclusief: - Professionele begeleiding - Teambuilding - Materiaal - 2 consumpties - Prijsuitreiking Wie is de Rat? is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Dit groepsuitje is mogelijk in Alkmaar, Amsterdam, Bergen aan Zee, Bloemendaal, Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, Haarlem, IJmuiden, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Schoorl, Spaarnwoude, Utrecht, Wijk aan Zee en Zandvoort. Overige plaatsen in overleg. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 20 personen
3.5 uur
Favoriet

Wie Is De Rat in Haarlem

Test uw gezelschap op inzicht, sluwheid en doorzettingsvermogen. In hartje Haarlem zult u met Actief Events genieten van het spannende spel Wie is de Rat.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet