Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Stranduitjes in Noord-Holland

Actief Events is de grootste organisator van strandevents en stranduitjes in Noord-Holland en daarbuiten. Met ons ruime assortiment van activiteiten hebben wij voor ieder wat wils. Wij organiseren samen met u de ultieme strandevents in Noord-Holland. Wie is de Ratpowerkitenstrandgolfen om zomaar eens een paar voorbeelden uit ons ruime aanbod te noemen! Na afloop van uw strandevent genieten van een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner of een overheerlijke barbecue? Alles is mogelijk! Kortom: beleef een fantastisch event! Alles is tot in de puntjes verzorgd!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Discgolf Frisbee op het Strand – Wijk aan Zee

Ooit gehoord van Discgolf van Actief Events? Sommigen ongetwijfeld wel, maar mogelijk dat de meesten onder u elkaar vragend aan zullen kijken. Okee, wij leggen uit: Discgolf is de frisbee-variant van 'gewoon' golf. Het grootste verschil is dat er niet met een bal wordt gespeeld, maar met een frisbee. Ook de holes zien er ietwat anders uit; het is geen gat in de grond, maar een metalen mand met een dakje erboven waaraan kettingen hangen. Hmm..snapt u het? 
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

Wie Is De Rat Arrangement op het Strand

U kent vast wel het populaire tv-programma waarin een aantal bekende BN-ers gezamenlijk naar het buitenland reist en daar de strijd met elkaar aangaan, waarbij één deelnemer echter 'De Rat' is en voor moet zorgen dat het spel van anderen gesaboteerd wordt. Actief Events neemt u niet mee naar het buitenland, dat is helaas niet mogelijk. Er zal er in Actief Events versie van het ´Wie is de Rat´ arrangement in het Kustgebied niet slechts 1 rat meespelen, maar één in iedere team! Haha, en deze rat zal het u extra lastig gaan maken door de boel te gaan saboteren ten faveure van de andere teams, reken daar maar op! Hij of zij weet namelijk alles en u? U weet helemaal niets…! Iedere team krijgt een aantal zeer gevarieerde opdrachten, die stuk voor stuk voor spektakel zorgen. Voer ze goed uit en win het spel! Werk goed samen, maak duidelijke afspraken, maak gebruik van elkaars capaciteiten en talent en vertrouw elkaar…hoewel…één lid van uw team is dus duidelijk NIET te vertrouwen, maar wie is dat ene lid? Kom daar maar es achter! Hoe sterk is uw mensenkennis en hoe goed kent u uw teamgenoten…? Wie is de Rat?? Inclusief: - Professionele begeleiding - Teambuilding - Materiaal - 2 consumpties - Prijsuitreiking Wie is de Rat? is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Strand Events! Dit groepsuitje is mogelijk in Alkmaar, Amsterdam, Bergen aan Zee, Bloemendaal, Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, Haarlem, IJmuiden, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Schoorl, Spaarnwoude, Utrecht, Wijk aan Zee en Zandvoort. Overige plaatsen in overleg. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 20 personen
3.5 uur
Favoriet

Ranking the Sun Beachparty Bergen aan Zee

Een fantastische spelshow in Bergen aan Zee beleven? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij diverse geheimen op tafel komen! Eindelijk! Speel dit spel nu met de zon en de zee op de achtergrond. Dit is bij uitstek het meest ideale uitje om elkaar (nog) beter te leren kennen! Beleef het unieke ‘Ranking the Sun’ van Actief Events in het Kustgebied van Nederland. 
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

Cocktail Workshop On the Beach met Actief Events

Actief Events laat u in deze Cocktail Workshop On the Beach ruiken aan de beroemdste cocktailbars van Havanna en New York. Waan u Tom Cruise in de film Cocktail, waar hij in de Tiki Bar op Jamaica jongleert met de cocktail shaker. Tijdens deze workshop leert u de basis technieken voor het vervaardigen van de heerlijkste cocktails. Er wordt tevens uit de doeken gedaan hoe de cocktail is ontstaan, de filosofie achter de cocktail (jazeker!) en u leert technieken om zelf de perfecte cocktail te maken èn te shaken! Als u deze workshop met goed gevolg aflegt, zult u de held zijn van ieder cocktailfeestje, omdat u als geen ander een cocktail kunt shaken en daarbij ook kunt vertellen wat u precies maakt en waarom juist ùw cocktail het beste zal smaken! Programma: - Uitleg inhoud van de workshop - Geschiedenis van de cocktail - Uitleg barmaterialen - Verschillende cocktail bereidingstechnieken - Oefening baart kunst Inclusief: - Professionele begeleiding - Cocktails - Materiaal - Locatiehuur Cocktail Workshop on the Beach is natuurlijk ook prima te combineren met onze andere Workshops! Dit groepsuitje is mogelijk in Bergen aan Zee, Bloemendaal aan Zee, Castricum aan Zee, Egmond aan Zee, IJmuiden, Katwijk, Noordwijk, Scheveningen, Wijk aan Zee en Zandvoort. Overige badplaatsen in overleg. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

Crazy 88 op het strand van Scheveningen

Actief Events biedt het meest hilarische stranduitje en maffe opdrachtenspel van Nederland aan: Crazy 88 'on the beach', op het strand van Scheveningen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet