Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Puzzeltocht op de Wallen

Op zoek naar een leuke puzzeltocht op de Wallen in Amsterdam? Actief Events biedt u diverse leuke tochten aan op de spectaculaire Wallen en de Rosse Buurt. Deze puzzeltochten zijn populair bij velen groepen als vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familie-uitjes. Leuke voorbeelden zijn bijvoorbeeld Knallen op de Wallen of Strijd op de Wallen. Verder is het spannende de GPS Speurtocht, gebruikmakend van gps-telefoons, ook een spannende puzzeltocht. Onze website geeft een ruim overzicht aan uw ideale uitje in Amsterdam. Voor ieder wat wils!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam

Actief Events heeft een bijzondere Strijd op de Wallen puzzeltocht in Amsterdam in elkaar gezet. In groepjes gaat u op een actieve wijze de Wallen ontdekken.
Vanaf 8 personen
2.5 uur
Favoriet

Strijd Op De Wallen, met Lunch in Amsterdam

Actief Events heeft een prachtige speurtocht voor u: Strijd op de Wallen, met Lunch in Amsterdam. Interessant hè? En afgesloten met een kroegentocht met gids.
Vanaf 10 personen
5.5 uur
Favoriet

Knallen-op-de-Wallen Speurtocht

Actief Events heeft een prachtige Speurtocht voor u uitgezet, op de Wallen in Amsterdam! Das interessant hè? En omdat we zeker willen zijn dat u zich niet laat afleiden door al het moois om u heen, willen we dat u alle oplossingen van de vragen die we tijdens deze speurtocht aan u stellen, vastlegt op de foto. Keihard bewijs dus! En das niet omdat we u niet vertrouwen, maar meer voor uw eigen veiligheid.. We willen niet dat u thuis ruzie krijgt… 
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet

Crime City game in Amsterdam

Maak in Amsterdam kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events, een actief spelprogramma waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet

The Wedding Planner in Amsterdam

Actief Events biedt het meest bijzondere vrijgezellenfeest cq. spel cq. uitje cq. themafeest in Amsterdam aan: The Wedding Planner.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet