Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Familie-uitje in Alkmaar

Op zoek naar een familie-uitje in Alkmaar, een kant-en-klaar arrangement van Actief Events? Een uitje geheel op maat? Spanning en sensatie, of toch liever iets serieus? U kunt bij ons van alles combineren tot het ultieme familie-uitje voor u en uw familie. U kunt bij ons al terecht vanaf een groep van 10 personen. Actief Events biedt de leukste uitjes aan in Alkmaar op één overzichtelijke website, zoals de speurtocht Old Alkmaar, een Kroegenspeurtocht of een Step Challenge. Wilt u meer weten? Bekijk meer en reserveer!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Crazy Dinner Game in Alkmaar

Een avontuurlijk Crazy Dinner Game van Actief Events in de binnenstad van Alkmaar, afgewisseld met drie heerlijke dinergangen in diverse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet

Alkmaar Express

In de aard van het tv-programma Peking Express ga je in Actief Events' uitje c.q. spel Alkmaar Express het gevecht aan met de andere koppels in Noord-Holland.
Vanaf 20 personen
4 uur
Favoriet

I Love Holland Quiz in Alkmaar

De spectaculaire I Love Holland Quiz van Actief Events in Alkmaar kan door iedereen worden gespeeld, jong en oud, kleine en grote groepen.
Vanaf 10 personen
2 uur
Favoriet

The Hangover in Alkmaar

Actief Events heeft een waanzinnig vrijgezellenuitje: The Hangover: een virtuele game in het centrum van Alkmaar. Hilariteit, actie en ontspanning.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

Wie is de Rat Dinerspel in Alkmaar

Actief Events heeft in Alkmaar voor elke strijdend groep het spannende en hilarische Wie is de Rat Dinerspel, waarbij u zoveel mogelijk geld moet verdienen.
Vanaf 15 personen
4 uur
Favoriet