Locaties
Bekijk onze groepsuitjes buiten Noord-Holland
Menu
Bel ons nu!
Vragen?
Chat hier live!
Herengracht 340, 1016 CG
Amsterdam
Trustpilot:

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bent u de regelaar van het komende bedrijfsuitje Amsterdam? Actief Events helpt u graag verder, met teambuilding-uitjes, workshops of een prachtige en leerzame rondleiding en verschillende andere mogelijkheden die de stad biedt. Voorbeelden uit ons brede aanbod zijn het te gekke Amsterdam Express, een fantastische cocktailworkshop of een hilarische Crazy 88! Voor volledige verzorgde dagarrangementen en avondarrangementen kunt u ook bij ons terecht! Bekijk onze website en ontdek ons enorme aanbod!

Stel al uw vragen aan Jeroen!
Contact Jeroen

Crime City game in Amsterdam

Maak in Amsterdam kennis met de hypermoderne virtuele game Crime City van Actief Events, een actief spelprogramma waarbij teambuilding voorop staat.
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet

The Wedding Planner in Amsterdam

Actief Events biedt het meest bijzondere vrijgezellenfeest cq. spel cq. uitje cq. themafeest in Amsterdam aan: The Wedding Planner.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet

Crazy Dinner Game in Amsterdam

Een avontuurlijk Crazy Dinner Game in Amsterdam van Actief Events in de binnenstad, afgewisseld met drie overheerlijke dinergangen in diverse restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet

De Grote Sportquiz in Amsterdam

De Grote Sportquiz is een ontspannen uitje van Actief Events in Amsterdam, voor een sportieve (en dorstige) groep.
Vanaf 15 personen
2 uur
Favoriet

Smartlappenboot in Amsterdam

Boek een dagje uit om nooit te vergeten: de Smartlappenboot van Actief Events in Amsterdam, met Hollandse levensliederen op het water.
Vanaf 20 personen
1.5 uur
Favoriet